Refleksologi

Refleksologi er en naturlig og medisinfri behandlingsmetode som går ut på å stimulere nervesystemet ved hjelp av punkt- og massasjeteknikker på kroppen.

Nærmere forklart kan vi si at ulike deler av kroppen vår, som hud, muskulatur og indre organer står i forbindelse med hverandre via nervesystemet, det vil si at de deler nerveutspring. Det er derfor vi ved hjelp av trykk på et bestemt punkt kan påvirke et annet organ i kroppen.
Refleksologibehandling retter seg ikke kun mot å fjerne symptomer, men søker også å løse årsaken til problemet. Refleksologi kan benyttes til behandling av skader, sykdom og hverdagsplager.
Som refleksolog kan jeg hjelpe deg med:
  • Muskel-/skjelettplager
  • Mage-/tarmproblemer
  • Stress/uro/søvn
  • Hormonelle plager
  • Hodeplager
  • Luftveisproblemer
  • Immunforsvar
Behandlingen foregår på benk med klær på. Det er en fordel om du har på en myk bukse. Under selve behandlingen jobber vi med ulike punkter på kroppen din avhengig av hvilke problemer som skal løses. Etter behandling vil du kjenne du deg mykere i kroppen.

Informasjonsvideoer

Video Linker

Teorigrunnlaget

Om oss 2

Morten Lutro heter jeg, og har jobbet i tyve år innenfor ulike deler av helsesektoren som ortopeditekniker og som produktspesialist med salg og undervisning av utstyr og implantater til kirurgisk bruddbehandling. Det har alltid gitt meg stor glede og inspirasjon å kunne hjelpe mennesker med små og store problemer slik at de kan få en lettere hverdag!

I 2017 ble jeg derfor ferdig utdannet refleksolog ved Medika Nova i Oslo. Jeg er opptatt av å ha fokus på helhetsforståelse av kroppen vår, og jeg gleder meg til å kunne hjelpe mange mennesker på min vei gjennom dette fantastiske faget - refleksologi!

Jeg er medlem av Refleksologforeningen

Besøk oss på facebook

03.10.18 06:20
https://www.nrk.no/vestfold/_-det-var-ikke-noen-aktivitet-1.
Les på Facebook
22.08.18 16:10
Prøv refleksologi på Drammen Elvefestival!
Les på Facebook
31.07.18 13:33
Mistenker du også at psykisk stress kan gjøre kroppen fysisk syk?
Les på Facebook
21.07.18 13:39
Dette har jeg så tro på. Tenk om flere turde å tenke i disse baner?
Les på Facebook
08.07.18 08:10
Kongsberg-Jazzen!! For en fin dag😃🌞🌞🌞 Takk for en flott dag på stand, Guro og Silje!
Les på Facebook
27.06.18 07:08
SKAL DU PÅ KONGSBERG JAZZ FESTIVAL? Der får du møte Refleksolog Guro Nirisrud og flere andre refleksologer fra andre steder i landet.
Les på Facebook

Ønsker du å bestille time?

Fyll ut kontaktskjemaet under, så vil vi kontakte deg iløpet av kort tid!

920 24 775
Øvre Eikervei 14, 3048 DRAMMEN
916 593 775

Babymassasje

Babymassasje

Jeg er også sertifisert instruktør i babymassasje

Sertifiseringen er gjennom BIN - Babymassasje i Norge. Dette er en frivillig organisasjon i norge - datterorganisasjon av IAIM - International Association of Infant Massage. 

På et babymassasjekurs møter du andre foreldre som er opptatt av det samme som deg. Du lærer litt massasje hver gang, og vi bygger opp massasjen gradvis. I tillegg lærer dere litt teori rundt babymassasje. 

Kurset går som regel over 5 ganger. Når dere kommer på kurset får dere olje og et kurshefte med beskrivelse av strøkene så dere kan øve hjemme mellom hver kursgang. Etter massasjen blir det en pratestund og mulighet for å dele erfaring med andre foreldre. 

Kursgangen varer som regel fra 1-1,5 time, og jeg tilbyr også kurs en til en for familier eller omsorgspersoner.

Kurset passer for barselgrupper, men kan også tilpasses dere som ikke er i en barselgruppe og vil være i en mer privat setting med hjemmebesøk.

Klikk her for å lese mer om babymassasje og fordeler ved babymassasje.